Jul på Backamo – uppdatering!

Vi har idag över 90 säljare inbokade både inomhus och utomhus. Flera står i kö då vi håller på att se över om vi kan få plats med fler. Detta ser vi som riktigt roligt att så många är bokade och intresserade av att sälja! I år är det också fler som säljer hantverk och ätbart som kan passa till jul.
Förra året var första gången vi provade Jul på Backamo och vi blev minst sagt överrumplade av att så många kom och stundvis blev det trångt i byggnaden. Därför har vi nu planerat lite bättre inför detta årets evenemang. Det kommer bland annat vara fler byggnader och utomhus säljare där i mellan. Vi kommer även hitta på lite fler juliga saker än förra året.

Varmt välkomna till Jul på Backamo 23 november!

Styrelsen
Föreningen Backamo Vänner

Bookmark the permalink.

Comments are closed.