Backamo Bakluckeloppis

bakluckeloppis_logoMaj 2015 började Backamo Vänner arrangera Backamo Bakluckeloppis på Backamo Lägerplats.
Denna typ av arrangemang är nytt för föreningen så vi lär oss för varje gång samt tar in synpunkter och förslag på förbättringar.
Vi tycker bara det är roligt om fler vill hjälpa till att arbeta med Backamo Bakluckeloppis! Arbetet är ideellt och till stöd för bevarandet av Backamo Lägerplats. Anmäl ditt intresse via epost till backamo.vanner@gmail.com

Kommande datum

2018-05-05
2018-06-09
2018-08-18
2018-09-08

Kommande datum annonseras också på hemsidan under kommande aktiviteter, Facebook, lokaltidning och affischering.

Uppdaterade 2017-07-02

När kan man komma in på området?
Svar: Säljare får komma in från 08:30 och besökare/köpare från 10:00.
Säljare ska stå kvar till 14:00 annars blir det rörigt och farligt att köra ut bland folk samt att det kommer besökare även strax innan 14.
VÄNLIGEN RESPEKTERA DESSA TIDER, GÄLLER BÅDE SÄLJARE OCH BESÖKARE!

Vad kostar det att stå och sälja?
Svar: 50 kr/bil och 100 kr för bil med släp eller annat större fordon.

Kan man betala med Swish?
Svar: Ja, både säljplats och fika går att betala med Swish. Många säljare erbjuder också Swish.
Backamo Vänners Swish nr: 12345 42304

Kostar det något för besökare?
Svar: Nej, ingen entré eller parkeringsavgift!

Måste man eller går det att reservera en säljarplats?
Svar: Nej, lägerplatsens område är stort och bra så det är inga problem med platsbrist.

Kan man ta med sig eget bord, klädställning och liknande?
Svar: Ja, tänk bara på att det inte får vara mycket bredare än vad din bil är eftersom bilarna står intill varandra (se foton nedan).

Kan man hyra bord?
Svar: Eventuellt går det, beror på tillgång och andra aktiviteter på området. Skicka ett mail (backamo.vanner@gmail.com) till oss i god tid innan evenemanget så stämmer vi av om det är möjligt och vad kostnaden blir.

Ställer ni in om det blir regn?
Svar: Nej, med reservation för varning om hårt väder. Då annonseras detta på vår Facebook och här på hemsidan.

Vid regn, kan man stå under tak eller inomhus?
Svar: Eventuellt kan det vid vissa datum vara möjligt att stå under tak för ett begränsat antal bilar. Om den möjligheten finns kommer det annonseras här på hemsidan och Facebook. Står det inget om detta vid aktuellt datum kan vi tyvärr inte erbjuda detta.

Får man ha med sig släpkärra?
Svar: Ja, men det blir dubbel kostnad.

Får man sälja med husbil eller mindre lastbil?
Svar: Ja, men det blir dubbel kostnad. Samma kostnad som bil+släp.

Får man ta med eget hantverk och liknande?
Svar: Ja, det är okej om du har med annat också, tänk på att det i första hand är en loppis.

Kommer ni arrangera inomhus-loppisar också?
Svar: På lägerplatsen finns det lämpliga lokaler och det är flera som frågat oss om detta. Så det är möjligt att vi kommer göra det i framtiden.

Får man sälja mat att förtära på plats?
Svar: Nej, generellt säger vi nej till det. Föreningen säljer fika och annat på plats samt att det finns ett Café på området. Gäller det något speciellt kan du kontakta oss om detta via epost backamo.vanner@gmail.com

Jag vill gärna hjälpa till med arrangemanget, hur gör jag?
Svar: KUL! Vi behöver fler som hjälper till! Anmäl ditt intresse via epost till backamo.vanner@gmail.com

Vart går pengarna som föreningen får in?
Svar: Arbetet är ideellt och intäkterna går till bevarandet av Backamo Lägerplats.
Föreningen Backamo Vänner har under senaste tiden bidragit med flertal inköp till Stiftelsen Backamo Lägerplats: nya soptunnor, storbilds-TV, 2st räddningsbojar vid sjön samt en hjärtstartare!
Tillsammans hjälps vi åt att bevara Backamo Lägerplats genom att arrangera aktiviteter för att finansiera inköp och ekonomiskt stöd till Stiftelsen Backamo Lägerplats.

Hitta till Backamo Lägerplats

Områdeskarta

Preliminär skiss över området för Backamo Bakluckeloppis:

bakluckeloppis-karta4

Foto och film från Backamo Bakluckeloppis

2016-04-23 (foto: Nicklas Rudolfsson)

Klicka här för film från 2016-04-23

2015-09-12 (foto: Nicklas Rudolfsson)

Comments are closed.